Anaïs Van Caekenberghe

Company Techniek - M2M Company

Over Anaïs

Volg mij op

Bij Anaïs begon het allemaal op 4-jarige leeftijd in de kleuterturnles. Ze wist toen al dat ze moest bewegen en niet kon stil zitten. Op 5-jarige leeftijd besloot ze te starten met ballet. Al snel merkte ze dat dit iets helemaal voor haar was. Ze had haar hart er in verloren. Ze was begonnen met ballet maar breide haar verscheidenheid aan stijlen uit. Aangezien ze ook nog atletiek deed, wist ze dat ze moest gaan kiezen. Op 12-jarige leeftijd besloot ze dan toch te stoppen met atletiek en haar volledig te richten op dans. Dit is de beste keuze die ze tot nu toe in gans haar leven heeft gemaakt. Nu had ze veel meer vrije tijd dus kon ze gerust wat stijlen meer gaan doen. Ze begon met modern. Hierdoor is haar passie gegroeid. Tot op vandaag is het haar favoriete dansstijl. Ze nam er ook hiphop bij want ze wist dat ze met een grotere verscheidenheid aan stijlen verder ging raken.

Iedereen maakt tegenslagen mee maar dat wil niet zeggen dat je moet stoppen. Op je pad zullen veel mensen je ontmoedigen maar laat je hierdoor niet tegenhouden. Follow your dreams!

Anaïs Van Caeckenberghe

In 2017 begon ze met les te geven. Ze doet dit heel graag omdat ze hierdoor haar passie kan doorgeven aan anderen. Na lang twijfelen deed ze toch auditie voor zowel ‘Modern company’ als ‘Unity crew’. Ze was door. Een kind kon niet gelukkiger zijn. Tot op vandaag doet ze wedstrijden. In 2018 begon ze ook solo te dansen en dat was een droom die uit kwam. Na het middelbaar zou ze graag een opleiding dans volgen zodat haar passie verder kan uitgroeien. Ze wil tonen aan mensen wat het is om je hart te volgen en dat hard work pays off.

Een belangrijke les dat ze wil meegeven is dat je niet mag opgeven. Iedereen maakt tegenslagen mee maar dat wil niet zeggen dat je moet stoppen. Op je pad zullen veel mensen je ontmoedigen maar laat je hierdoor niet tegenhouden. Follow your dreams!