Bezig met laden...

Tamara Arruti

Hip Hop Hedendaags

Over Tamara

Volg mij op
Volg mij op
Volg mij op

Tamara begon te dansen op 7-jarige leeftijd in haar geboortestad Zarautz in Spanje. Haar carrière startte met aerobics als hobby maar op haar 14e werd Hip Hop haar grote passie. Ook al voelde ze haar verplicht om even wat minder te dansen voor haar studies Fysiotherapie, is Tamara nooit gestopt met dansen en haar eigen manier van bewegen te ontwikkelen.Toen ze 21 werd, verhuisde ze naar België waar haar leven enorm veranderde. Na het behalen van de 3e plaats in So You Think You Can Dance België - Nederland, besliste ze om een professionele danseres en choreografe te worden om zo haar passie en dromen te volgen.

Sindsdien heeft Tamara heel veel getourd in België en Nederland voor optredens en om workshops te geven. Zo was ze o.a. lid van Contemporary Dance Company Lune in Leuven, danste ze voor de musical Beauty & The Beast, was ze choreografe voor de videoclip van Sergio and Skope - B, jurylid voor WOD België 2017 and heeft ze opgetreden voor Project Home in Verona. Ze behaalde ook de 2e plaats op Dutch Open Hip Hop Duo Master 2016 als choreografe.

Hard werken, mijn eigen stijl en toewijding zijn 3 zaken die me kunnen beschrijven.

Tamara Arruti

Ze geeft dansles in veel gerespecteerde dansscholen, waaronder ook MADE2MOVE. Ze traint ook wedstrijdteams om mee te doen aan nationale en internationale wedstrijden of shows. Ze gaf les in Spanje, Nederland, België, Finland, Israel, Frankrijk en Luxemburg.

Haar visie en liefde voor dans internationaal kunnen delen voelt als een droom. Hard werken, haar eigen stijl en toewijding zijn 3 zaken die Tamara kunnen beschrijven.