Bezig met laden...

Vicky Van de Velde

Afro Fusion Kids

Over Vicky

Volg mij op
Volg mij op
Volg mij op

Al van kleins af aan werd Vicky vrolijk tijdens het horen van muziek en begon ze spontaan te dansen. Vicky startte dan ook met dansen als ze in de derde kleuterklas zat. Ze danste telkens één uurtje per week in Lede. Op 13 jarige leeftijd ging Vicky voor de eerste keer naar een danskamp. Hier maakte ze kennis met heel wat verschillende dansstijlen. Ze kreeg veel interesse in stijlen zoals Hip Hop en Modern. Als Vicky 15 jaar was ging ze naar de opendeurdag van Made2Move. Ze voelde haar hier direct thuis en begon met de stijlen Modern, Hip Hop en Ballet.

In 2016 kwam er een nieuwe stijl in Made2Move, namelijk Afro Fusion. Deze dansstijl beviel haar enorm en ze leerde veel bij van Fundi Omari. Een jaar later gaf ze haar passie voor de stijl Afro Fusion door aan de kinderen uit de groep Afro Fusion Kids.

Nu is Vicky 19 jaar en danst ze 13 uur per week. Ze danst in de groepen Ballet, Pointes, Modern, Afro Fusion, Girly Hip Hop, Hip Hop Hedendaags, Modern Techniek, Modern Company, Made2Explode, Dancehall en Dancehall Team.

Vicky is heel graag bezig met kinderen. Ze wou al van in de lagere school ‘juf’ worden. Momenteel volgt ze haar droom en studeert ze lager onderwijs aan Odisee in Aalst. Ze kan de kennis die ze ziet op school goed gebruiken tijdens het lesgeven in Made2Move. Vicky is dan ook heel blij dat ze in Made2Move les kan geven aan de groepen Afro kids en Pré-kids.