Nieuws

08jan

Vanaf morgen starten alle danslessen opnieuw

Vanaf morgen starten alle danslessen opnieuw. We kijken er naar uit om jullie allemaal terug te zien!
Wil je graag starten met dansen? Dat kan! Je eerste les is een GRATIS les!
Extra informatie: info@made2move.be

COME DANCE WITH US!

26sep

De inschrijvingen voor onze danskampen 2022-2023 zijn geopend!

Danskampen die je echt niet mag missen! Opgelet de inschrijvingen gaan heel snel volzet = volzet

Bekijk onze danskampen

19aug

Reportage op Karrewiet: Belgische dansschool MADE2MOVE wint twee bekers op WK Streetdance!

We hebben 2 wereldtitels behaald op het Wereldkampioenschap Streetdance in het Verenigd Koninkrijk. In de categorie jonger dan 12 en in de categorie jonger dan 16. De dansers zijn terug in 't land en Karrewiet is hen komen opzoeken.

16aug

MADE2MOVE is tweemaal WERELDKAMPIOEN geworden in twee divisies!

De droom van dansschool MADE2MOVE uit Wetteren is werkelijkheid geworden. De dansschool mag zich vanaf vandaag WERELDKAMPIOEN STREETDANCE noemen. Afgelopen weekend namen twee teams van de dansschool deel aan de WORLD CHAMPIONSHIPS van de United Dance Organisation in Blackpool. Hun mini en junior team werden afgelopen jaar reeds Belgisch & Vice Europees Kampioen. Afgelopen zondag werden beide WERELDKAMPIOEN in U12 & U16. Deze titels zijn de kers op de taart na een jaar hard trainen. Ook hun solo danser “ Dries Wauters” van MADE2MOVE is Vice Wereldkampioen geworden in freestyle. De dansschool is ook gekend als finaliste van Belgium's Got talent 2021.

De dansschool MADE2MOVE uit Wetteren ontstond in 2004 en telt nu reeds 800 leden. De dansschool wordt geleid door Nele De Mol en Fundi Omari. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende dansstijlen: hip hop, break, modern, ballet, zumba, ... noem het op en je kan het daar leren.

15jun

Kom mee feesten op onze MADE2MOVE Kids Party

Laten we samen een feestje bouwen op 29 juni tussen 16 en 19u! De MADE2MOVE Kids Party is voor leden en niet-leden van 8 tot 12 jaar dus breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Voor 12 euro kom je mee feesten met ons inclusief food & drinks en een leuke surprise!

Dresscode: Fluo

Betaling ter plaatse

Ik wil mee feesten!

Pagina's