MADE2FIT - Danslessen voor volwassenen

Dans & Work-out

Voor deze lessen is geen danservaring vereist.
Losse lessen mogelijk, geen lidmaatschap nodig.
Prijs per les: € 5 // 10-beurtenkaart: € 45 (1 gratis les)

Doe mee met onze MADE2FIT Summer challenge 2021

Doe in juli en augustus mee met onze MADE2FIT Summer challenge 2021! Elke dinsdag ZUMBA SPORT van 20u tot 21u en elke donderdag HIGH INTENSIVE (workout) van 19u tot 20u. Iedereen kan deelnemen, geen lidmaatschap vereist.

Betalen kan door 5 euro cash mee te brengen of met de 10-beurtenkaart van 45 euro (1 les gratis). BE THERE!

Schrijf je nu in!
Zumba

Donderdag 20u00 - 21u00
Een dansles geïnspireerd op Latin muziek en bewegingen. Iedere week leer je een choreo op een leuke en verfrissende manier! Je verbrandt calorieën zonder het te beseffen! 

Zumba sport

Dinsdag 20u00 - 21u00
Een work-out les gecombineerd met verschillende choreo's op Latin & populaire muziek. De nadruk ligt op work-out en het verstevigen van je spieren dit in combinatie met leuke choreografieën. 

Hip Hop Open Level

Woensdag 20u00 - 21u00
De Hip Hop les voor volwassenen. Je leert stoere choreografieën op populaire Hip Hop muziek.

Move Control

Donderdag 20u00 - 21u00
In deze work-out dansles leer je een Hip Hop choreografie die gebaseerd is op krachttraining, stabilisatie en spierversteviging. Al dansend werken aan de kracht van je lichaam!

High Intensive

Woensdag 19u00 - 20u00
Dé work-out les bij uitstek. Samen trainen in een leuke sfeer met een motiverende coach. De leden en de muziek zorgen voor extra motivatie om jouw persoonlijke resultaten te bereiken.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Wij sturen je enkel relevante informatie ivm de danslessen voor volwassenen. Zo blijf je op de hoogte van acties en promoties!

Schrijf me in op de nieuwsbrief!