Over MADE2MOVE

Put on your dancing shoes or just sit back and relax!

Nele De Mol

MADE2MOVE is een dansschool in Wetteren die ontstond in 2004 en nu reeds 800 leden telt. De dansschool wordt geleid door Nele De Mol en Fundi Omari. In onze dansschool kan je kiezen uit een brede waaier van verschillende dansstijlen. Zowel kinderen, jongeren en volwassenen vinden er hun gading. MADE2MOVE wil mensen van alle leeftijden en gezindheden aanzetten om dansend en swingend door het leven te bewegen. Hip Hop, Breakdance, Klassiek Ballet, Modern Jazz, Zumba … noem het op en je kan het bij ons leren.

MADE2MOVE is ook een unieke gelegenheid en ontmoetingsplaats om dansliefhebbers met elkaar in contact te brengen. Wie gebeten is door de dansmicrobe kan er zich uitleven in zijn passie en krijgt bovendien de kans professioneel door te groeien onder begeleiding van de beste danscoaches. Doch MADE2MOVE wil niet enkel opleiden maar ook entertainen. Dit doen we het hele jaar door met liveshows, wedstrijden, optredens en evenementen voor een heel breed publiek.

Onze kernwoorden zijn: jong en oud, vernieuwend en verrassend, enthousiast en gedreven, sfeer en een toffe, soepele bende! En voor wie het echt iets rustiger aan wil doen is er uiteraard onze gezellige en hippe lounge bar.

Meet our coaches

MADE2MOVE zou niet staan waar we nu staan zonder onze top coaches. Stuk voor stuk zijn ze top in hun stijl. We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Special thanks to

Video & Montage: Arne De Corte & Niels Veeckman