Bezig met laden...

Nieuws

01jan

Happy New Year 2021!

Liefste M2M’ers en familie,

We wensen jullie een gelukkig en gezond nieuw jaar toe! 2020 was een moeilijk jaar voor onze dansschool. We willen jullie bedanken voor alle lieve berichtjes en steun. Dat gaf ons de kracht en de moed om door te zetten. Alle coaches, dansers en het M2M team hebben het beste van zichzelf gegeven, ook in deze moeilijke periode.

We kijken uit naar een jaar vol dans met alle leeftijdsgroepen, danskampen, optredens, verjaardagsfeestjes, wedstrijden, straatoptredens, shows en nog meer onvergetelijke momenten! Het hele M2M team is klaar om van 2021 het zotste dansjaar te maken!

01dec

Opstart groepen -12 jaar!

Goed nieuws! We hebben van de gemeente groen licht gekregen om een aantal van onze danslessen terug op te starten. De groepen -12 jaar (tot en met geboortejaar 2008) kunnen vanaf nu ZATERDAG (5 december) terug dansen in M2M. Meer info hebben jullie net ontvangen via e-mail. De lessen -12 jaar van deze week worden verplaatst naar het weekend! De gewone lessen op zaterdag gaan uiteraard ook door zoals normaal gepland! Tot zaterdag 5 december!

Stay safe & keep on dancing

14sep

Samen tegen Corona

We willen je graag vragen om volgende regels te volgen als je naar de dansles komt.

09jun

Schrijf je nu in voor de audities van onze wedstrijdteams!

Auditie teams Hip Hop

EXCLUSIVE CREW
Leeftijd: 8-11 jaar
Auditie: woensdag 1 juli om 14u00

UNITY CREW
Leeftijd: 12-15 jaar
Auditie: woensdag 1 juli om 17u00

IG COLLAB
Leeftijd: 15+
Auditie: donderdag 2 juli & vrijdag 3 juli om 19u00

Coaches: Fundi Omari & Nele De Mol

Auditie teams Modern

MADE2MOVE KIDS COMPANY
Coach: Maxime Dehaeze & Femke Coppens
Leeftijd: 8-12 jaar
Auditie: maandag 29 juni om 17u00

MADE2MOVE TEENS COMPANY
Coach: Keanu Sinnaeve
Leeftijd: 12-15 jaar
Auditie: maandag 29 juni om 18u00

MADE2MOVE COMPANY
Coach: Keanu Sinnaeve
Leeftijd: 15+
Auditie: maandag 29 juni om 20u00

 

Is dansen jouw grootste passie en wil je graag deel uitmaken van één of meerdere van onze wedstrijdteams? Schrijf je dan nu in voor onze audities! Stuur ons een e-mail met jouw naam en geboortedatum en laat ons weten voor welk team je graag auditie wil doen. Dit voor 22 juni.

Wat wordt er van jou verwacht?
Elke danser moet een eigen choreografie van minimum 30 secondern voorbereiden op muziek naar keuze. Deze muziek moeten jullie meebrengen op een usb- stick. Daarnaast zal ook elke danser een choreografie aangeleerd krijgen. Iedere danser zal zowel de eigen als de aangeleerde choreografie alleen tonen aan de coaches.

01jun

MADE2MOVE openluchtlessen!

De eerste openluchtlessen zitten erop en wat waren we blij om terug samen te kunnen dansen. Wil je meer informatie? Stuur ons snel een mailtje!

Pagina's