Nieuws

04mei

Schrijf je in voor de audities van onze wedstrijdteams!

Wil je graag dé dansuitdaging? Heb je danservaring? Wil je graag heel veel bijleren? Hou je van danswedstrijden, shows en tv producties? Dan zijn onze wedstrijdteams misschien iets voor jou!

Stuur een e-mail naar info@made2move.be met jouw naam en geboortedatum en laat ons weten voor welk team je graag auditie wil doen. Dit voor 10 juni 2022.

Wat wordt er van jou verwacht voor de auditie?
Elke danser moet een eigen choreografie van minimum 30 seconden voorbereiden op muziek naar keuze. Deze muziek moet je meebrengen op een usb-stick. Daarnaast zal ook elke danser een choreografie aangeleerd krijgen. Iedere danser zal zowel de eigen als de aangeleerde choreografie alleen tonen aan de coach.

19apr

“Seasons” een reeks van 13 dansvoorstellingen die we echt nooit zullen vergeten

Twee weken vol dans, passie, enthousiasme en onvergetelijke momenten! Een wondermooi dansspektakel. We hebben hier samen zo hard voor gewerkt en samen zo hard van genoten. We zijn heel erg trots op al onze dansers, coaches, ons team en alle mama's en papa's. Alle momenten samen op het podium en backstage zijn goud waard. MADE2MOVE een grote familie met fantastische mensen. We zijn jullie ontzettend dankbaar!

13mrt

Dansshow M2M Seasons: bestel nu je tickets!

In een spetterende show vol dans, muziek en tricks geven zo’n 600 dansers, van alle leeftijden, het beste van zichzelf.

Van ballet en modern tot hip hop en breakdance, het komt allemaal aan bod tijdens de verschillende voorstellingen. Het enthousiasme van de dansers spat van het podium af, waardoor je soms niet weet waar eerst te kijken!

Bestel hier je tickets!

29nov

Schrijf je nu in voor dé MADE2MOVE SHOW!

Vanaf vandaag kan je inschrijven voor de show. We hopen dat iedereen kan deelnemen. Onze jaarlijkse dansshow is gepland tijdens de Paasvakantie 2022 in CC NOVA Wetteren.

De shows in week 1 en repetities zijn gepland vanaf vrijdag 1 april tot en met 10 april 2022.

De shows in week 2 en repetities zijn gepland vanaf 11 april tot en met 16 april 2022.

Op basis van de inschrijvingen kunnen we een repetitie- en showschema opmaken, dit schema zullen jullie krijgen na de kerstvakantie.

Schrijf je nu in!

20nov

Waauw wat een finale van Belgium's Got Talent!

Eerst en vooral dikke proficiat voor de winnaars en alle finalisten! Daarnaast zijn we zo ontzettend trots op ons team! Wat een knallend optreden! Het was een zalig avontuur, een finaleplaats in Belgium’s Got Talent & drie zotte performances. Zalige supporters, zalige sfeer! Een werkelijke droom! 100000 x dankjewel aan de coaches, vtm, Belgium’s Got Talent, iedereen die heeft meegewerkt aan het project, alle supporters, crazy dj’s… een avontuur om nooit meer te vergeten!

Pagina's