Nieuws

26sep

De inschrijvingen voor onze danskampen 2022-2023 zijn geopend!

Danskampen die je echt niet mag missen! Opgelet de inschrijvingen gaan heel snel volzet = volzet

Bekijk onze danskampen

19aug

Reportage op Karrewiet: Belgische dansschool MADE2MOVE wint twee bekers op WK Streetdance!

We hebben 2 wereldtitels behaald op het Wereldkampioenschap Streetdance in het Verenigd Koninkrijk. In de categorie jonger dan 12 en in de categorie jonger dan 16. De dansers zijn terug in 't land en Karrewiet is hen komen opzoeken.

16aug

MADE2MOVE is tweemaal WERELDKAMPIOEN geworden in twee divisies!

De droom van dansschool MADE2MOVE uit Wetteren is werkelijkheid geworden. De dansschool mag zich vanaf vandaag WERELDKAMPIOEN STREETDANCE noemen. Afgelopen weekend namen twee teams van de dansschool deel aan de WORLD CHAMPIONSHIPS van de United Dance Organisation in Blackpool. Hun mini en junior team werden afgelopen jaar reeds Belgisch & Vice Europees Kampioen. Afgelopen zondag werden beide WERELDKAMPIOEN in U12 & U16. Deze titels zijn de kers op de taart na een jaar hard trainen. Ook hun solo danser “ Dries Wauters” van MADE2MOVE is Vice Wereldkampioen geworden in freestyle. De dansschool is ook gekend als finaliste van Belgium's Got talent 2021.

De dansschool MADE2MOVE uit Wetteren ontstond in 2004 en telt nu reeds 800 leden. De dansschool wordt geleid door Nele De Mol en Fundi Omari. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende dansstijlen: hip hop, break, modern, ballet, zumba, ... noem het op en je kan het daar leren.

15jun

Kom mee feesten op onze MADE2MOVE Kids Party

Laten we samen een feestje bouwen op 29 juni tussen 16 en 19u! De MADE2MOVE Kids Party is voor leden en niet-leden van 8 tot 12 jaar dus breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Voor 12 euro kom je mee feesten met ons inclusief food & drinks en een leuke surprise!

Dresscode: Fluo

Betaling ter plaatse

Ik wil mee feesten!

04mei

Schrijf je in voor de audities van onze wedstrijdteams!

Wil je graag dé dansuitdaging? Heb je danservaring? Wil je graag heel veel bijleren? Hou je van danswedstrijden, shows en tv producties? Dan zijn onze wedstrijdteams misschien iets voor jou!

Stuur een e-mail naar info@made2move.be met jouw naam en geboortedatum en laat ons weten voor welk team je graag auditie wil doen. Dit voor 10 juni 2022.

Wat wordt er van jou verwacht voor de auditie?
Elke danser moet een eigen choreografie van minimum 30 seconden voorbereiden op muziek naar keuze. Deze muziek moet je meebrengen op een usb-stick. Daarnaast zal ook elke danser een choreografie aangeleerd krijgen. Iedere danser zal zowel de eigen als de aangeleerde choreografie alleen tonen aan de coach.

Pagina's