MADE2MOVE is tweemaal WERELDKAMPIOEN geworden in twee divisies!

dinsdag 16 augustus 2022 - 08:00

De droom van dansschool MADE2MOVE uit Wetteren is werkelijkheid geworden. De dansschool mag zich vanaf vandaag WERELDKAMPIOEN STREETDANCE noemen.

De droom van dansschool MADE2MOVE uit Wetteren is werkelijkheid geworden. De dansschool mag zich vanaf vandaag WERELDKAMPIOEN STREETDANCE noemen. Afgelopen weekend namen twee teams van de dansschool deel aan de WORLD CHAMPIONSHIPS van de United Dance Organisation in Blackpool. Hun mini en junior team werden afgelopen jaar reeds Belgisch & Vice Europees Kampioen. Afgelopen zondag werden beide WERELDKAMPIOEN in U12 & U16. Deze titels zijn de kers op de taart na een jaar hard trainen. Ook hun solo danser “ Dries Wauters” van MADE2MOVE is Vice Wereldkampioen geworden in freestyle. De dansschool is ook gekend als finaliste van Belgium's Got talent 2021.

De dansschool MADE2MOVE uit Wetteren ontstond in 2004 en telt nu reeds 800 leden. De dansschool wordt geleid door Nele De Mol en Fundi Omari. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende dansstijlen: hip hop, break, modern, ballet, zumba, ... noem het op en je kan het daar leren.

MADE2MOVE wereldkampioen