Marie Kerida

Ragga

Marie Kerida

Over Marie

Volg mij op

Marie "Kerida" begon al op jonge leeftijd te dansen met veel urban invloeden waaronder Dancehall, Afro, Hiphop en Latin dance culture. Ze heeft deze invloeden gebruikt om haar eigen originele Dancehall-stijl te creëren, die uitdrukking geeft aan haar gevoel, flow en plezier, terwijl ze tegelijkertijd haar sterke vrouwelijke eigenschappen en sensualiteit benadrukt.

Haar liefde voor Dancehall en Soca heeft haar ertoe gebracht om reeds jaren het echte leven in Jamaica te leven en te trainen met de beste dansers en crews.

Ze is dan ook lid van de beroemde Jamaicaanse crew "SHADY SQUAD", en blijft ook actief bezig met talrijke workshops, optredens en video clips in zowel binnen als buitenland. Marie is betrokken geweest bij belangrijke choreografische evenementen zoals Hip Hop International Las Vegas, Just Funk, WOD, Fifth Avenue, ... Ze is tevens ook de creator van beroemde Dancehall-steps zoals "DipNride" & "TouchNletgo" die wereldwijd bekend zijn. 

Marie heeft een enorm grote passie voor het lesgeven en zal dan ook steeds haar kennis, ervaring en expertise met veel liefde en energie delen!