Sibe Van Hecke

Zumba Sport

Sibe Van Hecke

Over Sibe

Volg mij op

Is ze niet te vinden in de sportzaal dan vind je ze zeker terug in de fitness, haar 2de grote passie.

Van jongs af aan kriebelde het bij haar om te sporten. Ze ontdekte haar passie door zich 10 jaar geleden in te schrijven in Made2Move als jonge one mover. Op haar 15de was ze wel klaar voor een uitdaging. Ze besliste mee te doen aan de auditie voor Unity Crew. Na 1 jaar maakte ze al deel uit van de Gravity Crew. Een crew die haar vandaag nog altijd nauw aan het hart ligt. De opleiding Lo en sport leerde haar om te gaan met kinderen. Deze ervaring gebruikt ze samen met haar jaren lange ervaring en haar extreme passie voor dans om kinderen van de groepen pre kids en kids move te leren waar dans om draait.

Hoewel Sibe al heel wat dansuurtjes achter de rug heeft danst ze nog even graag als toen ze startte. Doorheen de jaren specialiseerde Sibe zich in de dansstijlen Hip Hop en Dancehall.

Vanaf heden richt ze haar pijlen op sport en workout lessen voor MADE2FIT. Ze wil iedereen laten proeven van sport in combinatie met dans. Hiervoor is haar achtergrond als hiphop danseres in combinatie met haar opleiding LO en haar passie voor fitness een perfecte basis.