Yacine Ouchchen

Mini Invasion - Invasion - Break 1, 2, 3 & 4 - Hip Hop Boys - Tricks & Flips B & C

Yacine Ouchchen

Over Yacine

Volg mij op
Volg mij op
Volg mij op

Yacine is geboren op 6 februari 1986. Hij raakte als kleine jongen geïnteresseerd in dansen door het zien van de moves van niemand minder dan Michael Jackson. Maar hij kreeg pas echt de danskriebels toen hij in het 6de leerjaar een workshop Freestyle Hip Hop kreeg van zijn leerkracht. Daarna zette hij zijn eerste stappen in de danswereld. Het heeft niet lang geduurd voor hij een Breakdance crew startte samen mijn zijn tweelingbroer, maar naarmate hij ouder werd, was dansen voor hem niet langer gewoon bewegen op muziek, maar werd het zijn passie.

In zijn carrière als danser/choreograaf heeft Yacine al heel wat ervaringen opgedaan. Zo heeft hij al een tal van battles gedaan zowel nationaal als op internationaal niveau en heeft hij meegedanst in heel wat videoclips van bekende zangers. Hij werkte mee aan de musical 'The West Side Story' en was te zien in de Vlaamse komische film 'Los' van Jan Verheyen. Hij werkte mee in verschillende Miss verkiezingen en heeft zelfs een theaterproductie op poten gezet 'The Beat Bounce motion'. Natuurlijk ook bekend van So You Think You Can Dance onder de naam The Twinzz en Belgium's Got Talent!

Music and dance is a language we all understand and speak!

Yacine Ouchchen

Yacine streeft naar 'unity' met zijn dansen. We leven nu eenmaal in een wereld waar het samenwerken tussen verschillende nationaliteiten, religies, mensen en kleuren soms moeilijker gaat, maar waar we toch nog steeds aan moeten blijven werken. Muziek en dans is een taal die iedereen verstaat en spreekt!