Jitske Stercki

Hip Hop Queens

Over Jitske

Volg mij op
Volg mij op

Al van kleins af aan, zit er veel dansbeweging in Jitske. Zo begon ze op haar 5 jaar te dansen in Beervelde. Daar leerde ze de beginpasjes van het dansen. Dit deed ze 1 uurtje per week. Zeven jaar lang danste ze daar. Om de twee jaar deden ze een dansshow en zo kon ze schitteren op het podium.

Na 7 jaar wou Jitske wat meer dansen en ging ze op zoek naar een andere dansschool. Via internet kwam ze bij MADE2MOVE terecht. Op de opendeurdag werd Jitske gebeten door de Hip Hop microbe en wist ze op dat moment dat dit hetgene was, waar ze naar op zoek was. Ze wou verschillende dansstijlen gaan doen.

Dansen is mijn leven, keep on moving!

Jitske Stercki

Na 1 jaar Hip Hop bij Nele, deed Jitske auditie bij Unity Crew. Met haar eigen inspiratie kreeg ze het voor elkaar om bij deze crew te starten. Ze was heel gelukkig en begon meer en meer stijlen te doen. Na twee jaar Unity Crew, deed ze auditie bij Gravity Crew. Ook dit was een goede auditie waardoor ze al twee jaar bij Gravity Crew danst.

Jitske is nu 16 jaar en heeft er al wat dansuurtjes op zitten. Op dit moment danst ze 7 dansstijlen en in 2 teams: Gravity Crew en Dancehall Team. Bovenop dit alles geeft ze op zaterdagnamiddag les aan Kids Move. Ze doet dit super graag, omgaan met de danskids.